minőségi munka –
minőségi anyagokkal, korszerű technológiával

Az ezredforduló éveiben kezdtem az építőiparral foglalkozni, azon belül is a gipszkartonszereléssel. Kisebb-nagyobb megszakításokkal 2004-ig itthon dolgoztam, majd először Németországban, később Svájcban bővítettem szakmai tudásomat és szereztem vállalkozói tapasztalatokat.

2019-től újra itthon dolgozom, egyéni vállalkozóként állok a magánszféra és a céges megbízók rendelkezésére. Foglalkozom lakásfelújításnál, új ház építésénél  felmerülő gipszkartonszerelési munkákkal: válaszfalak, álmennyezetek, tetőterek kivitelezésével, igény esetén egyedi díszítőelemek kialakításával.  Ipari megrendeléseknél egyebek között szociális blokkok, irodák kivitelezési munkáival, csarnokokban füstkötényfalak építésével… Ha egy-egy projekt megkívánja, a munka elvégzésébe tapasztalt, megbízható munkatársakat vonok be – természetesen az ő tevékenységükért is én vállalom a teljes körű felelősséget.

A munkák során jó minőségű, elsősorban ún. rendszerminősített anyagokat használok. Alapvetően a RIGIPS termékeivel dolgozom, de természetesen más gyártó rendszerei is (pl. KNAUF) alkalmasak a minőségi munkához. A komplett rendszerek használata megrendelői szempontból azért előnyös, mert azokra maga a gyártó vállal minőségi garanciát – ami a kivitelezői garanciával egészül ki teljes körű garanciává.